Welkom bij Zend Framework 2

Gefeliciteerd! Je hebt de ZF2 Applicatie Fundering succesvol geinstalleerd. Je gebruikt Zend Framework versie 2.5.1. Deze fundering biedt je een startpunt om je ZF2 applicatie op voort te bouwen.

Fork Zend Framework 2 op GitHub »

Volg de Ontwikkeling

Zend Framework 2 wordt actief ontwikkeld. Als je interesse hebt in het volgen van deze ontwikkelingen dan kun je de ZF2 portaal bezoeken op de officiƫle website van Zend Framework. Daar staan links naar de ZF2 wiki, dev blog, issue tracker en nog veel meer. Het is het perfecte middel om up-to-date te blijven met de ontwikkelingen.

ZF2 Ontwikkelaars Portaal »

Ontdek Modules

De community werkt aan een eigen community website die dient als een bewaarplaats en galerij voor ZF2 modules. Het project is beschikbaar op GitHub. De site staat op dit moment live en bevat een lijst met modules die op dit moment beschikbaar zijn voor ZF2.

Verken ZF2 Modules »

Hulp & Support

Als je hulp nodig hebt tijdens het ontwikkelen met ZF2, dan kun je ons bereiken via IRC: #zftalk op Freenode. We beantwoorde met alle liefde je vragen en zouden graag feedback krijgen betreffende de beta releases. Je kunt je ook abonneren op de mailing lists.

Ping ons via IRC »